MrOptim
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

Polityka prywatności

  1. Właściciel strony mroptim.pl jest administratorem zbioru danych osobowych osób fizycznych korzystających z Serwisu.
  2. Właściciel Strony przetwarza dane osobowe Użytkowników wyłącznie w zakresie niezbędnym do prawidłowego funkcjonowania Strony i należytego świadczenia usług drogą elektroniczną.
  3. Przetwarzanie danych osobowych Użytkowników będących osobami fizycznymi dotyczy adresu e-mail.
  4. Przetwarzanie danych osobowych osób zamawiających Newsletter, a będących osobami fizycznymi dotyczy adresu e-mail.
  5. Właściciel strony mroptim.pl zobowiązuje się do zachowania danych osobowych, o których mowa w ustępach poprzedzających w poufności i nieujawniania ich innym podmiotom, chyba że Użytkownik wyraźnie go do tego upoważni, albo upoważnienie takie wynikać będzie z przepisu prawa. Zobowiązanie to pozostaje w mocy po wygaśnięciu stosunku prawnego łączącego obie strony.
  6. Użytkownikowi oraz osobie zamawiającej Newsletter przysługuje prawo zmiany danych osobowych podanych w formularzu danych.
  7. W odniesieniu do przetwarzanych danych osobowych Użytkownikowi oraz osobie zamawiającej Newsletter przysługuje prawo wglądu do danych, które umieściła w formularzu rejestracyjnym wraz z możliwością ich aktualizacji oraz zmiany.
  8. Pod warunkiem uzyskania wyraźnej zgody, właściciel strony mroptim.pl może wykorzystywać dane Użytkownika do celów marketingowych, w szczególności do przesyłania Użytkownikowi informacji reklamowych drogą elektroniczną. Zgoda na przesyłanie danych stanowiących informację handlową w rozumieniu Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną wyrażana jest przy przystępowaniu do Strony.
  9. Właściciel strony mroptim.pl nie odpowiada za politykę ochrony prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dla Użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach Strony, jak i tych, które umieszczają linki do Strony.
  10. Właściciel strony mroptim.pl zastrzega sobie prawo przekazywania osobom trzecim opracowań statystycznych oraz innych informacji niepozwalających na bezpośrednią identyfikację poszczególnych Użytkowników.
  11. Strona korzysta ze środków bezpieczeństwa mających na celu ochronę gromadzonych informacji przed ich utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją.
  12. Właściciel strony mroptim.pl zobowiązuje się chronić wszelkie informacje ujawnione nam przez Użytkowników zgodnie z normami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności.